alla kategorier

Konsumerande produkter

Under de senaste åren, på grund av plastprodukternas starka applikationsinriktning, kommer den kontinuerliga utvidgningen av nya applikationsområden att ge ökande marknadsutrymme för plastdelar, så applikationen av plasttillsatser ökar och förbättras. I den globala trenden med energibesparing och miljöskydd ersätter plastdelar med sina "lättvikts" egenskaper gradvis de traditionella metalldelarna i nedströmsindustrin som bilar och hushållsapparater. Så plastmodifierare har använts i stor utsträckning


COACE® plastmodifierare som kan användas för tråd och kabel har visat sig bibehålla bindningen mellan de olika materialen som används i kabelmantel av högspänningskablar, inklusive polymerer, fyllmedel och metaller – allt vid höga temperaturer. Denna tillförlitlighet kompletteras av flexibilitet: vårt erfarna team har kunskapen och förmågan att utveckla skräddarsydda lösningar som möter dina exakta behov (inte bara i elektriska kablar utan även undervattenskablar).

Fuktskydd i högspänningskablar

Utöver extrem värme behöver även högspänningskablar skyddas mot fukt och vatteninträngning. Det är här vårt COACE® EPDM-g-MAH limharts spelar en nyckelroll genom att binda kabelmantlarna av aluminium till den yttre PE-baserade beläggningen. Faktum är att COACE® EPDM-g-MAH seriös produkt har visat sig fortsätta leverera enastående prestanda i dessa kablar - även under de tuffaste testförhållandena som möjligt.

Anpassade lösningar

Heta kategorier