alla kategorier

EPDM-g-MAH

Få Quick Citat

Hem> Produkter > MAH-transplantat > EPDM-g-MAH

Produktbeskrivning

Som basmaterial används EPDM-gummi främst i nylonmodifiering. Hög elasticitetsmodul, utmattningsbeständighet och åldringsbeständighet hos lim.

1
Typisk Applikation

1. PA-härdning och förstärkning

2. PA kompositfyllning

3. PA blandat med polypropen och polyeten som guldkompatibilisator

Modell Smältindex Ympningshastighet Densitet g/m3 Karakteristisk
W1P - mitten 0.87 Trä-plast kompositmaterial
W1P-2 0.1-0.6 Hög 0.87 Rökfattig halogenfritt flamskyddande kabelmaterial, vidhäftande harts
Produktinformation

Maleinsyraanhydrid (MAH)-ympad eten-propen-diengummi (EPDM) kompatibiliseringsmedel (EPDM-g-MAH) framställdes genom smältinterkalering i en vridmomentreometer. Effekterna av kompatibiliseringsmedel på olika egenskaper hos nitrilgummi/etenpropendienpropengummi (NBR/EPDM) i kombination med olika förhållanden undersöktes. Resultaten visar att när 10 delar kompatibiliseringsmedel används är prestandaförbättringen för det kombinerade gummit med ett kombinerat förhållande på 8:2 liten, och spridningsproblemet med nitrilbutadiengummi (NBR) måste lösas när det används; det kombinerade förhållandet 6:4 Egenskaperna hos det kombinerade gummit har minskat, och mängden tillsatt kompatibiliseringsmedel måste minskas vid användning; vulkaniseringsprestanda, oljebeständighet och kompressionssättningsprestanda för det kombinerade gummit med ett kombinerat förhållande på 7:3 är något reducerade, men gummits spridning. De mekaniska egenskaperna, termisk och syreåldringsbeständighet och ozonbeständighet har förbättrats avsevärt.

Metoderna för EPDM-ympning MAH

För att förbättra ablationsbeständigheten hos det termiska isoleringsskiktet i EPDM användes maleinsyraanhydridympad EPDM (EPDM-gMAH) som kompatibiliseringsmedel mellan matrisen och det oorganiska fyllmedlet. Materialets mekaniska egenskaper och ablationsmotstånd studerades med hjälp av dragprovningsmaskin, multistations-oxiacetylenablationstestare, termogravimetrisk analysator och svepelektronmikroskop. Testresultaten visar att: efter tillsats av EPDM-g-MAH minskar linjeablationshastigheten och massablationshastigheten för det värmeisolerande skiktmaterialet i EPDM, och med ökningen av EPDM-g-MAH-innehållet, bildandet av ablationshastigheten är ökad. Kolskiktet blir också tätare och mer enhetligt. Å andra sidan, när massfraktionen av EPDM-g-MAH är 9.5 % och 14.3 %, förbättras de mekaniska egenskaperna hos materialet i EPDM:s inre värmeisoleringsskikt avsevärt. Bland dem, när massandelen av EPDM-g-MAH är 14.3%, är den omfattande prestandan hos materialet för det inre värmeisoleringsskiktet av EPDM bäst, brottöjningen är 7.8 gånger, vilket ökas med 1.191 gånger; draghållfastheten är 6.7 MPa, vilket ökas med 71.8 %; Korrosionshastigheten var 0.079 9mm·s-1, en minskning med 17.2%. Detta resultat kommer att ge stöd för tillämpningen av fler nya fyllmedel i EPDM-material.

Tillämpningsområde

Maleinsyraanhydridympad eten-propen-diengummi (EPDM-g-MAH) på egenskaperna hos EPDM-gummi inre isoleringsskikt

2
Förfrågan för prislista

Du kan kontakta oss på något sätt som är bekvämt för dig. Vi är tillgängliga 24 / 7 via telefon eller e-post.

Kontakta oss nu

Heta kategorier