alla kategorier

Hygien och sjukvård

När oförenliga material används i filmförpackningar behöver du binda-lager för att få rätt egenskaper – och det är precis vad vår PP/PE-ympande maleinsyraanhydridhartsmodifierare tillhandahåller i medicinska förpackningar och konsumtionsförpackningar


COACE® PP-g-MAH-seriens produkter är maleinsyraanhydridfunktionaliserade propenpolymerer, som huvudsakligen används i PP-modifiering. Starka polära sidogrupper (maleinsyraanhydrid) introduceras i huvudkedjan av polypropen, vilket kan förbättra interaktionen mellan polära material och polära material. På grund av gränsytans vidhäftning av icke-polära material kan det förbättra deras vidhäftning och kompatibilitet.

Anpassade lösningar


COACE® PE-g-MAH-seriens produkter är maleinsyraanhydridfunktionaliserade etenpolymerer, som huvudsakligen används för modifiering av etenbaserade matrispolymerer. Det ger utmärkt kopplingseffekt mellan dem, och kan även reagera bra med polymerer som innehåller -NH2, -OH och andra grupper för att uppnå syftet med kompatibilitet mellan olika polymerer.

Anpassade lösningar

Heta kategorier