alla kategorier

POE-g-GMA

Få Quick Citat

Hem> Produkter > GMA-transplantat > POE-g-GMA

Produktbeskrivning

POE-g-GMA är en slumpmässig styren-akrylnitril-glycidylmetakrylat-terpolymer med ett vitt och transparent partikelutseende.

POE-g-GMA-1
Typisk applikation

1. Kompatibilitet och härdning av PBT/PET/PC och legeringsmaterial

2. Förbättra slagegenskaperna hos polyestermaterial och dess legeringskompatibilitet

Modell Smältindex 190 ℃ 2.16 kg/min Ympningsförhållande Densitet g/cm² Karakteristisk
W5A 3-8 Hög 0.88 Hög reaktivitet
W5A-2 3-8 Hög 0.88 Hög reaktivitet
W5AD 3-8 Hög 0.88 Låg resthalt, låg lukt
W5B 3-8 Hög 0.91 Polyester, polykarbonat kedjeförlängare
W5D 8-16 Hög 0.92 Kostnadseffektiv
W5F 10-18 Hög 0.89 Högflödeskompatibilisator

Notera:

Ovanstående data är typiska testade värden och ska inte tolkas som specifikation Låg < 0.4 viktprocent, Medium 0.4 - 0.8 viktprocent, Hög > 0.8 viktprocent

Produktinformation

W5-serien framställs genom reaktion av polyolefin (PO) och glycidylmetakrylat (GMA) med hög reaktivitet. Den används främst för kompatibilitet och härdning av PBT, PET, PC och legeringsmaterial. Reaktiviteten för GMA är högre än för MAH, vilket effektivt kan förbättra slagegenskaperna och legeringskompatibiliteten hos polyestermaterial.

Metoderna för POE-ympning MAH

Med ökningen av mängden GMA ökade ympningshastigheten för POE-g-GMA gradvis, och smältflödeshastigheten minskade gradvis: med ökningen av mängden initiator ökade också ympningshastigheten; samtidigt, med förändringar av reaktionstemperaturen och reaktionstiden, ändras ympningshastigheten i enlighet därmed. Att lägga till POE-g-GMA som ett härdningsmedel till polyetylentereftalat (PET) respektive PBT kan avsevärt förbättra segheten hos dessa två material, vilket resulterar i en "super tuff" blandning:
Med ökningen av POE-g-GMA-innehållet blev storleken av POE-g-GMA i PBT-matrisen mindre, och kristalliniteten av PBT minskade gradvis.

Efter att POE_g-GMA blandats med PP/APP (ammoniumpolyfosfat), förbättrades blandningens seghet vid hög temperatur och låg temperatur, och tillsatsen av POE-g-GMA ökade kristallisationshastigheten för PP/APP och minskade dess kristallisationstemperatur och slutlig kristallinitet. Man tror att med forskning och utveckling av majoriteten av vetenskapliga forskare kommer POE-g-GMA att tillämpas inom ett bredare område.

Tillämpningsområde

Polyolefin Elastomer (POE) är en ny termoplastisk polyolefinelastomer 16 med smal relativ molekylmassafördelning och smal sammonomerfördelning, som framgångsrikt utvecklats av US DOW Chemical Company med metallocen som katalysator, och dess struktur är kontrollerbar.

Dess oktenhalt är 20%-30%, POE-huvudkedjan är mättad, har utmärkt åldringsbeständighet och UV-beständighet, och har en låg densitet, en mycket snäv relativ molekylmassafördelning och en viss grad av kristallinitet. I sin struktur finns kristallin polyeten (PE) i sidokedjorna av amorfa sammonomerer, de kristallina PE-länkarna fungerar som fysiska tvärbindningspunkter för att bära belastningen, och de långa amorfa eten- och oktenkedjorna ger elasticitet.

Denna speciella Den morfologiska strukturen gör att POE har speciella egenskaper och ett brett användningsområde. POE kan användas som både gummi och termoplast, och som slagmodifierare för plast. De huvudsakliga användningsområdena är tråd och kabel, bildelar, tygbeläggningar, härdningsmedel etc.

POE-g-GMA-2
Förfrågan för prislista

Du kan kontakta oss på något sätt som är bekvämt för dig. Vi är tillgängliga 24 / 7 via telefon eller e-post.

Kontakta oss nu

Heta kategorier