alla kategorier

POE-g-MAH

Få Quick Citat

Hem> Produkter > MAH-transplantat > POE-g-MAH

Produktbeskrivning

POE-g-MAH-seriens produkter är maleinsyraanhydridfunktionaliserade polyolefinelastomerer, som huvudsakligen används vid PA-modifiering. POE-g-MAH har god reaktivitet med nylon och kan dispergeras enhetligt i nylon för att bilda en havsöstruktur. Den har en härdande effekt, och dess extremt låga glastemperatur har också en bra prestanda vid ultralåg temperaturhärdning av nylon.

1
Typisk applikation

1. Nylonhärdande förstärkning

2. Nylonkompositfyllning

3. Nylon, polypropen, polyeten blandat med guldkompatibilisator

Märkesnummer Smältindex 190 ℃ 2.16 kg/min Ympningsförhållande Densitet g/cm² Karakteristisk
W1A 0.3-1.0 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, härdning vid ultralåg temperatur
W1A-2 0.3-1.0 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, härdning vid ultralåg temperatur
W1A-4 0.1-1.0 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, härdning vid ultralåg temperatur
W1A-6 > 0.1 Hög 0.89 PA-förstärkt fyllning, härdning vid låg temperatur
W1A-F 5-14 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, TPE-inkapslad
W1B 0.3-2.0 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, härdning vid ultralåg temperatur
W1 0.2-1.0 Hög 0.88 PA-förstärkt fyllning, härdning vid låg temperatur
W1C 0.3-1.5 Medium 0.88 PA-förstärkt fyllning, härdning vid låg temperatur
W1D 0.6-2.0 Hög 0.88 PA-förstärkt fyllning, härdning vid låg temperatur
W1F 10-24 Hög 0.87 PA-förstärkt fyllning, hög spridning

Notera:

Ovanstående data är typiska värden som testats och ska inte tolkas som specifikationer
Låg < 0.4 viktprocent, medium 0.4 - 0.8 viktprocent, hög > 0.8 viktprocent

Produktinformation

POE-g-MAH (POE ympad maleinsyraanhydrid) erhålls genom att ympa högreaktiv maleinsyraanhydrid (MAH) monomer genom reaktiv extrudering med POE elastomer som matris. POE-g-MAH kan användas som ett bra härdningsmedel och kompatibiliseringsmedel. Dess härdande effekt är bättre än den för ren POE utan ympning. Den är lämplig för PA, PP, PE, PC, ABS, PET, PBT, etc. Kompatibilitet och härdning av dess legeringsmaterial.

Metoderna för POE-g-MAH

POE är en slumpmässig sampolymerelastomer av eten och a-olefiner med hög kolhalt (1-buten, 1-hexen, 1-okten, etc.) katalyserad av metallocenkatalysatorer. Den har utmärkta mekaniska egenskaper, reologiska egenskaper och UV-ljusbeständighet. Dessutom har POE också fördelarna med god affinitet med polyolefiner och god seghet vid låg temperatur, och används i stor utsträckning vid härdning och modifiering av opolära polymerer såsom polypropen (PP) och polyeten (PE).

POE är en opolär elastomer med dålig kompatibilitet med polära material, vilket inte bidrar till modifiering och förstärkning av polära polymerer som polyamid (PA) och polyetylentereftalat (PET). Vanlig praxis är att först utföra ympmodifiering på POE och ympa föreningar med låg molekylvikt innehållande polära funktionella grupper på makromolekylerna, och därigenom ändra polariteten hos POE-molekylkedjan och förbättra dess kompatibilitet med polära polymerer. så att den kan appliceras på modifiering av polära polymerer. Vanligt använda ympmonomerer för POE är maleinsyraanhydrid (MAH), glycidylmetakrylat (GMA), metakrylsyra (MAA), akrylsyra (AA) och liknande.

POE-g-MAH-2
Tillämpningsområde
POE-g-MAH-3POE-g-MAH är det mest använda POE-transplantatet för närvarande. Det har uppnått uppenbara resultat i forskningen om härdning av polymermaterial. Implantatet har utmärkta prestanda och används i stor utsträckning inom fordonsindustrin, elektroniska apparater, järnvägstransporter och andra terminalindustrier. , branschutsikterna är mycket breda. I framtiden, när marknadstrenden att "ersätta trä med plast" och "ersätta stål med plast" blir mer och mer uppenbar, kommer den högpresterande plastindustrin att utvecklas snabbt, vilket också kommer att stimulera den kontinuerliga expansionen av POE-g -MAH marknadsutrymme. MAH-branschen kommer att inleda goda utvecklingsmöjligheter.

Förfrågan för prislista

Du kan kontakta oss på något sätt som är bekvämt för dig. Vi är tillgängliga 24 / 7 via telefon eller e-post.

Kontakta oss nu

Heta kategorier