alla kategorier

SEBS-g-MAH

Få Quick Citat

Hem> Produkter > MAH-transplantat > SEBS-g-MAH

Produktbeskrivning

SEBS elastomer som ett samlingsmaterial, ympande MAH (maleinsyraanhydrid) har produkten god flytbarhet, bra temperaturbeständighet och åldringsbeständighet

SEBS-g-MAH-1
Typisk applikation

1. Elastomermodifiering som TPE/TPR kan användas för inkapsling av nylon etc.
2. Kompatibiliseringsmedel för teknisk plasthärdningsmedel
3. Modifierad asfalt
4. Lim

Produkt Smältindex (190 ℃, 50 kg) g/10 min Ympningsförhållande Densitet (g/㎤) Karakteristisk
W1G 2-9 Medium 0.91 Inkapslad nylon, kompatibel och härdad med högtemperaturmaterial


Produktinformation

SEBS-polymer ympas med maleinsyraanhydrid. Det är ett kompatibiliseringsmedel framställt genom reaktiv smältympning. Den kan användas som härdningsmedel för AS, ABS, PC och andra material.

Metoderna för PE-ympning MAH

Ympning och modifiering av SEBS är ett viktigt sätt att utöka användningsområdet för SEBS och har breda tillämpningsmöjligheter. SEBS graft är inte bara en utmärkt plastmodifierare och kompatibilisator, utan kan också användas ensam för att möta behoven vid olika tillfällen, som används i lim, beläggningar, plastmodifierare, bildelar, ledningar och kablar, livsmedel, medicinska och andra områden. I dagsläget har forskningen om fria radikaltransplantatmodifiering av SEBS hemma och utomlands utvecklats till ett visst djup, och vissa funktionaliserade SEBS-produkter har också industrialiserats. Med den ökande tillämpningen av SEBS kommer människors efterfrågan på funktionaliserade SEBS-produkter att fortsätta att öka. Lämpliga ympningsmetoder används för att utföra specifik funktionalisering av SEBS. Samtidigt bör ympningstekniken diversifieras ytterligare för att övervinna nackdelarna i syntesreaktionsprocessen. faktor för att få bättre ympningseffekt, vilket har både social och ekonomisk betydelse.

Tillämpningsområde

SEBS tillsätts ofta till blandningssystemet som ett kompatibiliseringsmedel och härdningsmedel. För att öka blandningskompatibiliteten med polymeren och minska gränsytspänningen är det nödvändigt att utföra ymplösningsmodifiering eller blandningslösningsmodifiering på SEBS.

Den vanligaste SEBS-modifieringsmetoden är att ympa den med maleinsyraanhydrid (MAH) för att öka den molekylära polariteten, vilket gör den kompatibel med vissa polymerer.

[såsom polyamid (PA)]-kompatibilitet visar många forskningsresultat att SEBS-g--MAH är en bra reaktiv kompatibilisering av PPO/PA66-blandningar, vilket effektivt förbättrar interaktionen mellan PPO/PA66-fasgränssnittskraften, vilket gör den dispergerade fasen i baspartiklarna mindre och enhetliga, blir ett stabilt submikroskopiskt dispersionstillstånd. Tillägget av SEBS... gMAH har en god effekt på draghållfastheten, böjhållfastheten och Izod-skårade slaghållfastheten hos PPO/PA66-legeringen. Det finns en förbättring, men styvheten och värmebeständigheten minskar något, och kostnaden för legeringen ökar kraftigt; därför kan användningen av 5~10 delar SEBS-g--MAH erhålla en PPO/PA66-legering med utmärkta omfattande egenskaper. Med SEBS-g-MAH - Med tillsats av g- -MAH ökar glasövergångstemperaturen för PA66 i blandningssystemet, och glasövergångstemperaturen för PPO minskar, oavsett om PPO är den kontinuerliga fasen eller PA66 är den kontinuerliga fasen, och SEBS- g- - När innehavaren av godkännandet för försäljning ökar, desto större blir förändringen i glastemperaturen.

SEBS-g-MAH-2

Förfrågan för prislista

Du kan kontakta oss på något sätt som är bekvämt för dig. Vi är tillgängliga 24 / 7 via telefon eller e-post.

Kontakta oss nu

Heta kategorier